MATERIALELE FOLOSITE LA PRODUSELE CU PIELE VINTAGE

Descoperiți bogăția și farmecul autentic al materialelor folosite la produsele noastre cu piele vintage. Fiecare piesă este creată cu pasiune și atenție la detalii, utilizând cele mai fine și rafinate materiale pentru a reda atmosfera nostalgică și elegantă a erelor trecute.

Pielea vintage împrumută fiecărei piese un aer de distincție și unicitate, cu o patină care spune o poveste și aduce un farmec aparte în orice încăpere. Fiecare textură și nuanță este aleasă cu grijă pentru a evidenția caracteristicile unice ale pielii, aducând un strop de eleganță și sofisticare în fiecare colț al locuinței.

Alături de pielea vintage, materialele premium utilizate, precum lemnul masiv și metalele de calitate, completează perfect aspectul și durabilitatea fiecărei piese de mobilier sau accesorii. Fiecare element este creat pentru a rezista testului timpului și pentru a aduce un plus de eleganță și stil în orice mediu.

Indiferent că sunteți în căutarea unei canapele elegante, a unui scaun rafinat sau a unei gentuțe vintage, suntem aici pentru a vă oferi produse cu design excepțional și materiale de cea mai înaltă calitate. Alegeți autenticitatea și rafinamentul cu produsele noastre cu piele vintage și transformați-vă locuința într-un spațiu plin de farmec și stil.

Pielea naturala DE BIVOL

Experimentați rafinamentul și caracterul distinctiv al pielei naturale de bivol invechită. Cu o textură îmbogățită de timp și un aspect îmbătrânit elegant, această piele adaugă un plus de autenticitate și personalitate fiecărei piese de mobilier sau accesorii.

Invechită cu grijă pentru a evidenția caracteristicile sale unice și pentru a aduce o notă de patină și istorie, pielea de bivol invechită este alegerea perfectă pentru cei care apreciază farmecul clasic și eleganța atemporală. Încântați-vă simțurile cu atingerea fermă și aspectul îmbietor al pielei naturale de bivol invechită și aduceți un strop de poveste și autenticitate în fiecare colț al locuinței dvs.

BLACK

BLUE

GREEN

Yellow

SILVER

DARK BROWN

COGNAC

GOLD

LIGHT BROWN

BRICK

RED

DARK BROWN

Catifeaua lucioasa RIVIERA

Catifeaua lucioasă (RIVIERA), cu o textură fină și moale, adaugă o notă de eleganță oricărui interior. Cunoscută pentru culorile sale vibrante și strălucirea sa delicată, catifeaua Riviera îmbină perfect confortul cu stilul. Încântați-vă simțurile cu atingerea delicată și aspectul elegant al catifelei Riviera, și transformați-vă spațiul într-un sanctuar al confortului și frumuseții.

Riviera-16

Riviera-21

Riviera-24

Riviera-26

Riviera-28

Riviera-29

Riviera-34

Riviera-36

Riviera-38

Riviera-41

Riviera-51

Riviera-56

Riviera-59

Riviera-61

Riviera-62

Riviera-63

Riviera-69

Riviera-74

Riviera-76

Riviera-79

Riviera-80

Riviera-81

Riviera-82

Riviera-87

Riviera-91

Catifeaua MATT VELVET

Catifeaua (MATT VELVET) este o catifea mată, este acoperită cu un strat protector special, creând un strat hidrofob care protejează împotriva scurgerilor rapide de lichide. Acest lucru împiedică țesătura să absoarbă imediat apa, determinând condensarea lichidului pe suprafața țesăturii.

Velvet 06

Velvet 08

Velvet 09

Velvet 29

Velvet 34

Velvet 38

Velvet 48

Velvet 59

Velvet 61

Velvet 63

Velvet 68

Velvet 69

Velvet 72

Velvet 73

Velvet 74

Velvet 75

Velvet 77

Velvet 79

Velvet 83

Velvet 85

Velvet 93

Velvet 97

Velvet 99

Stofa LARS DAVIS

Stofa (LARS DAVIS), oferta o gama larga de culori, materialul este de inalta calitate cu efect de melanj, design unic si foarte placut la atingere. Cunoscută pentru durabilitatea sa, această stofă este alegerea ideală pentru orice incapere.

Lars 76

Lars 59

Lars 68

Lars 77

Lars 88

Lars 81

Lars 79

Lars 73

Lars 89

Lars 93

Lars 07

Lars 35

Lars 87

Lars 45

Lars 82

Lars 75

Lars 62

Lars 92

Lars 27

Lars 74