MATERIALELE FOLOSITE LA PRODUSELE CU DESIGN UNICAT

Vă invităm să explorați universul nostru creativ, unde fiecare piesă de mobilier sau accesoriu este o operă de artă în sine.

Fiecare produs este creat cu atenție și pasiune folosind materiale de cea mai înaltă calitate, selecționate cu grijă pentru a asigura nu doar estetica excepțională, ci și durabilitatea și funcționalitatea pe termen lung.

Indiferent dacă este vorba despre scaune, canapele, mese sau alte accesorii, fiecare element este realizat cu materiale premium, inclusiv catifea, stofă, piele naturală și multe altele. Fiecare material este ales pentru a sublinia unicitatea și frumusețea designului nostru, aducând un plus de eleganță și rafinament în orice spațiu.

Fiecare piesă este disponibilă într-o varietate de culori și finisaje, permițându-vă să vă personalizați spațiul în conformitate cu gusturile și preferințele dvs. individuale.

Indiferent că căutați să vă împrospătați decorul interior sau să adăugați un accent deosebit în cameră, suntem aici pentru a vă oferi produse cu design unicat, create cu pasiune și dedicare pentru a aduce bucurie și inspirație în viața dvs. Alegeți calitatea și originalitatea cu produsele noastre cu design unicat și transformați-vă spațiul într-un refugiu al stilului și frumuseții.

Pielea naturala de bivol

Descoperiți autenticitatea și durabilitatea în fiecare detaliu cu pielea naturală de bivol. Cunoscută pentru rezistența sa remarcabilă și frumusețea sa distinctivă, pielea de bivol aduce un plus de eleganță și rafinament fiecărei piese de mobilier sau accesorii.

Cu textura sa fermă și aspectul său îmbietor, această piele naturală oferă un confort deosebit și un aspect deosebit, creând o atmosferă caldă și primitoare în orice încăpere. 

NEGRU MAT

ALBASTRU

VERDE

CAMEL

GRI

FUMEE

VERDE LAGUNA

LAMPRE

MARO

MASLINIU

MARO INCHIS

Pielea naturala SIERRA

Pielea naturală de bivol (SIERRA), este cunoscută pentru finisajul său sofisticat și aspectul său neted și catifelat. Obținută din piei de înaltă calitate, pielea Sierra este tratată și finisată pentru a evidenția frumusețea sa naturală și pentru a oferi o suprafață moale și plăcută la atingere. Această piele de bivol este adesea utilizată în producția de articole de lux, cum ar fi gențile și accesoriile de modă, datorită aspectului său elegant și rafinat.

ANTRACIT

MARO KENIA

DUNE

MASLINIU

Catifeaua ADORE

Catifeaua (ADORE) cu o textură moale și matasoasă și o strălucire delicată, catifeaua ADORE adaugă un plus de eleganță și confort. Disponibilă într-o gamă largă de culori vibrante și tonuri subtile, această catifea captivantă se potrivește perfect oricărui stil de decor.

ANTRACIT

COGNAC

GRI INCHIS

ECRU

HUNTER

NIAGARA

PETROL

METAL

TABACCO

Stofa COCO

CARM

DENI

TURT

WOOD

MUST

PLUM

SEPI

SHEL

LIVE

LAVA

Stofa BELOVED

NATURE

SAHARA

GREY

BLACK

CHOCOLATE

ALMOND

CARAMEL

LEMON

MOUSE

LIGHT GREY

COFFEE

SAND

ANTHRACITE

STONE

BEIGE

CINNAMON

CREAM

STOFA RENEGADE

BRANDY

FOREST

INDIGO

CARMINE

TEAL

PLUMB

GRAPHITE

COPPER

WOOD

MUSTARD

DESERT

LIVER

STEEL

NATURAL

SHELL

STOFA CLOUD

AZURE

STONE

GOLD

COGNAC

HUNTER

BRICK

SHITAKE

GRAPHITE

INDIGO

MAGNOLIA

CLAY

WOOD

BEIGE

IVORY

STOFA VERBATEX

IVORY

GRI

CIOCOLATIU

STOFA BOUCLE ALPIN

IVORY

NATURAL

ONYX

CULORI PICIOARE LEMN

Descoperiți gama noastră variată de culori pentru picioarele din lemn, care vă permit să vă personalizați mobilierul în conformitate cu preferințele și stilul dvs. indidivual. De la tonuri naturale și calde de lemn de nuc sau stejar, până la finisaje vopsite în culori moderne și îndrăznețe, oferim o varietate de opțiuni pentru a completa orice design interior.

Indiferent dacă doriți să creați un aspect rustic și tradițional sau să adăugați o notă contemporană și vibrantă, culorile noastre pentru picioarele din lemn vă permit să vă transformați spațiul într-un refugiu al stilului și frumuseții. Alegeți culorile picioarelor din lemn care se potrivesc cel mai bine esteticii și preferințelor dvs. și transformați fiecare piesă de mobilier într-o operă de artă personalizată.

ENGLISH ANTIQUE

WEATHERED

LIGHT BROWN

MOCCA BLACK

OLD BASSANO

CUBAN ANTIQUE

CARBON

BLACK

CULORI LEMN BLAT MESE

Ne mândrim cu o gamă variată de culori și nuanțe, fiecare aducând propria sa poveste și calitate distinctivă în fiecare bucățică de lemn. De la tonuri calde și îmbietoare de stejar și nuc, până la eleganța și rafinamentul oferit de cireșul și mahonul întunecat, avem ceva pentru fiecare preferință și stil de decor.

Indiferent dacă vă doriți să aduceți în casă o notă rustică și plină de farmec sau sunteți în căutarea unei estetici moderne și minimaliste, lemnul natural este alegerea perfectă pentru a vă transforma spațiul într-un sanctuar al confortului și bunăstării.

Fiecare masă este creată cu atenție la detalii și expertiză artizanală, pentru a vă asigura că fiecare piesă este nu doar o simplă bucată de mobilier, ci o operă de artă funcțională ce va îmbogăți și încânta orice încăpere în care va fi plasată.

Wild Oak Weathered

Rustical Oak Natural USA

Wild Oak Old Bassano

Wild Oak Natural Oiled

Rustical Oak Natural Oiled

Rustical Oak Weathered 2

Rustical Oak Brown USA

NATURAL ANTIQUE

Wild Oak Pebble Grey

NATURAL OILED

OLD BASANO

PEBBLE GREY

OAK BC SILVERBACK 2

SILVER BACK GREY

WHITE WASH

USA BROWN

WEATHERED

CARBON

MOCCA BLACK

Rustical Oak Whitewash