MATERIALELE FOLOSITE LA PRODUSELE CU PICIOARE DIN LEMN

Materialele disponibile pentru produsele noastre cu picioare din lemn includ catifeaua, stofa și pielea naturală. Catifeaua, cu textura sa moale și luxuriantă, adaugă o notă de rafinament și confort, perfectă pentru momentele de relaxare. Stofa, cu diversitatea sa de modele și culori, oferă o gamă largă de opțiuni pentru a vă personaliza spațiul în conformitate cu preferințele dvs. Pielea naturală, cu eleganța sa clasică și durabilitatea remarcabilă, adaugă un plus de lux și distincție oricărei piese de mobilier.

Vă invităm să explorați culorile disponibile pentru fiecare material, de la nuanțe vibrante și îndrăznețe la tonuri mai neutre și elegante. Indiferent de preferințele dvs. de design, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți piesa perfectă care să completeze și să îmbogățească decorul dvs. interior. Alegeți calitatea, confortul și rafinamentul!

Pielea naturala MADRAS

Pielea naturală (MADRAS), cu o textură delicată și o finisare rafinată, pielea Madras aduce un plus de eleganță și rafinament oricărui produs. Cunoscută pentru durabilitatea sa remarcabilă și pentru aspectul său distinctiv, pielea Madras este alegerea perfectă pentru cei care apreciază calitatea și stilul autentic. Încântați-vă simțurile cu atingerea fină și aroma distinctivă a pielii Madras, și bucurați-vă de confortul și eleganța oferite de această materie primă deosebită.

Bordo

Brown

Navy Blue

Pistachio

Beige

Honey

Cream

Coffee

Rhino

Dark Brown

Steel

Elefant

Ivory

White

Pure white

Red

Mustard

Caffe Milk

Stone

Hazel

Catifeaua lucioasa RIVIERA

Catifeaua lucioasă (RIVIERA), cu o textură fină și moale, adaugă o notă de eleganță oricărui interior. Cunoscută pentru culorile sale vibrante și strălucirea sa delicată, catifeaua Riviera îmbină perfect confortul cu stilul. Încântați-vă simțurile cu atingerea delicată și aspectul elegant al catifelei Riviera, și transformați-vă spațiul într-un sanctuar al confortului și frumuseții.

Riviera-16

Riviera-21

Riviera-24

Riviera-26

Riviera-28

Riviera-29

Riviera-34

Riviera-36

Riviera-38

Riviera-41

Riviera-51

Riviera-56

Riviera-59

Riviera-61

Riviera-62

Riviera-63

Riviera-69

Riviera-74

Riviera-76

Riviera-79

Riviera-80

Riviera-81

Riviera-82

Riviera-87

Riviera-91

Catifeaua MATT VELVET

Catifeaua (MATT VELVET) este o catifea mată, este acoperită cu un strat protector special, creând un strat hidrofob care protejează împotriva scurgerilor rapide de lichide. Acest lucru împiedică țesătura să absoarbă imediat apa, determinând condensarea lichidului pe suprafața țesăturii.

Velvet 06

Velvet 08

Velvet 09

Velvet 29

Velvet 34

Velvet 38

Velvet 48

Velvet 59

Velvet 61

Velvet 63

Velvet 68

Velvet 69

Velvet 72

Velvet 73

Velvet 74

Velvet 75

Velvet 77

Velvet 79

Velvet 83

Velvet 85

Velvet 93

Velvet 97

Velvet 99

Catifeaua BOUCLE TILIA

Catifeaua boucle (TILIA) este o țesătură luxoasă și elegantă, cunoscută pentru textura sa fină și aspectul său strălucitor. Culorile bogate și profunde ale acestui material adaugă o notă de rafinament și eleganță.

Tilia 01

Tilia 56

Tilia 52

Tilia 17

Tilia 85

Tilia 75

Tilia 90

Tilia 83

Tilia 77

Tilia 86

Tilia 62

Tilia 37

Tilia 39

Tilia 03

Tilia 100

Stofa LARS DAVIS

Stofa (LARS DAVIS), oferta o gama larga de culori, materialul este de inalta calitate cu efect de melanj, design unic si foarte placut la atingere. Cunoscută pentru durabilitatea sa, această stofă este alegerea ideală pentru orice incapere.

Lars 76

Lars 59

Lars 68

Lars 77

Lars 88

Lars 81

Lars 79

Lars 73

Lars 89

Lars 93

Lars 07

Lars 35

Lars 87

Lars 45

Lars 82

Lars 75

Lars 62

Lars 92

Lars 27

Lars 74

Stofa PRIMO

Stofa (PRIMO) este un material textil de calitate superioară, apreciat pentru durabilitatea și aspectul său elegant. Fabricată din fibre naturale sau sintetice de cea mai înaltă calitate, această stofă se remarcă prin finisajele sale fine și aspectul său luxos.
 
Prin textura sa moale și suplă, stofa Primo oferă un confort excepțional și o estetică rafinată, fiind preferată în designul de interior.

Primo 05

Primo 72

Primo 48

Primo 80

Primo 88

Primo 92

Primo 89

Primo 68

Primo 73

Primo 61

Primo 52

Primo 16

Primo 96

Primo 84

Primo 15

Stofa TERRA

Stofa (TERRA) oferta o gama larga de culori, materialul este de inalta calitate, design interesant, cu aspect de catifea, foarte placut si moale la atingere fiind ECO FRIENDLY si PET FRIENDLY.
 
Finisarea tesaturii Terra se bazeaza pe nanoparticule, a caror compozitie este foarte eficienta in blocarea patrunderii murdariei. Drept urmare, este posibila indepartarea celor mai dificile pete fara utilizarea de detergenti. Cu tehnologia Easy Clean, petele pot fi pur si simplu eliminate cu apa sau sapun. Ketchup, cafea sau chiar petele de stilou pot fi indepartate cu usurinta.

Terra 06

Terra 28

Terra 61

Terra 39

Terra 33

Terra 29

Terra 73

Terra 88

Terra 59

Terra 13

Terra 79

Terra 72

Terra 92

Terra 63

Terra 96

Terra 76

Terra 69

Terra 26

Terra 80

Terra 75

Terra 58

Terra 99

CULORI PICIOARE LEMN

Adăugați o notă de personalitate și stil fiecărui produs cu gama noastră variată de culori pentru picioarele din lemn. De la tonuri naturale și calde, la culori vibrante și moderne, vă oferim o paletă bogată pentru a vă personaliza produsele.

Indiferent dacă doriți să accentuați caracteristicile tradiționale ale lemnului sau să aduceți un strop de modernitate în decorul dvs., culorile noastre pentru picioarele din lemn vă permit să vă realizați viziunea cu ușurință. Alegeți culorile care se potrivesc cel mai bine esteticii dvs. și transformați fiecare piesă într-o expresie autentică a stilului dvs. personal.

GOLD

ALBICIOS

GREIGE

GRI

NATUR 563

NATURAL L8

GRI SPALAT

NUC

CIRES

ALB

COLONIAL

WENGE

Protectie picior scaun

Descoperiți eleganța și durabilitatea într-o singură piesă cu scaunele noastre din lemn, dotate cu protecție la picior din metal, disponibile într-o varietate de culori vibrante. Fie că alegeți un scaun clasic sau unul modern, fiecare piesă este proiectată pentru a îmbina farmecul natural al lemnului cu robustețea metalului, oferindu-vă un mobilier care rezistă în timp și arată minunat în orice spațiu.

AURIU

ARGINTIU

VINTAGE

FARA PROTECTIE